Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SANNING!


SANNING!

TUSEN drömmar men bara EN sanning!




Övriga genrer av idahandersson
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-29 00:05



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
är du verkligen säker?? ;)
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson