Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krigets slut..


Krig

Bomber, minor och gifter
Ja, det var detta som förstörde deras liv
Att gå till skolan eller till jobbet
Och inte veta om huset står kvar när du kommer hem
Känns det rätt?

Bomberna sprängde bort ditt hus
Minorna dödade din familj
Gifterna dödade naturen
Vart ska du nu bo

Att gå miltals och varken hitta
Mat, vatten, natur eller bostad
Är inte så lönsamt

Nu har ljuset slocknat
Lika så lusten att leva
Du tar en kniv och stöter till
Nu finns det bara din ande
Kvar vid ruinerna som är allt
Som finns kvar av till hus




Övriga genrer av idahandersson
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-29 00:12



Bookmark and Share


  dalida_bl
Överlevde du? Det är viktigast....
Mitt motto är:
Citerar Isak Dinesen

\"JAG TROR ATT DE SVÅRA TIDEN HAR HJÄLPT MIG ATT FÖRSTÅ BÄTTRE ÄN FÖRUT HUR OÄNDLIGT RIKT OCH VACKERT LIV ÄR PÅ ALLA SÄTT, OCH ATT SÅ MÅNGA SAKER SOM MAN GÅR OMKRING OCH BEKYMMRAR SIG ÖVER INTE HAR NÅGON SOM HELST BETYDELSE.\"

Hälsningar
Dalida
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson