Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Om jag läser
alla de ord jag skrivit
vad är det jag berättar?

Medan trafiken stannat
i en evig bilkö
fingrar jag på ratten
skruvar upp stereon
och väntar på
grönt ljus..

Väntar livet?

Jag har fastnat i väntrummet
och läser skvallertidningar
utan tankar
Stressad byter jag kö
utan att fatta
att den kö jag står i
alltid tar längst tid

Att leva i väntan
gör dagens tidning suddig
trycksvärtan suddas ut
av de tårar som fälls
för att det som är
aldrig blir så verkligt
som det borde vara
Och ändå vet jag att
inget finns bortom
om jag inte lever nu

Jag måste sluta vänta




Fri vers av Lapptanten
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-10-29 00:14



Bookmark and Share


  J.Markus.K.Brännström
Frågan är om det handlar om att sluta med någonting mer än arr börja med någonting. ;)
Du har nog fingrat på ett av dom största sammhällsliga problemen idag. Ett liv i en verlighet som är så overkligt verklig.
Det är bara en illusion dock, oroa dig inte.
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten