Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min önskan

 

 

Jag önskar jag var stjärnorna som tändes för ditt ansikte I natt ,jag önskar jag var månens sken för dina ögon . Jag önskar jag var sanden som du sätter dina fötter mot på stranden ,jag önskar jag var vinden som smeker ditt hår ,att jag var solen mot din rosenrosa hud ,att jag var havet som du badar i ,värmen mot din hud .

Önskar att jag var en droppe vatten på din hand ,en liten fjäril som landat i ditt honungsgula hår ,att jag var vinden som rufsade ditt hår ,värmen som smekte din hud ,för du är blomman jag tycker är den vackraste ,du är värmen i mitt frusna hjärta ,du är glädjen i min själ ,så jag önskar jag fick vara hos dig alltid ,ja jag önskar att jag fick .

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-29 01:06



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Väldigt fin!
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~