Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är

Känslor har vi känt

kärlek har vi tänt

lågor i vårt innersta av sorg har bränt

vi är änglar utan vingar

helgon utan gloria

påklädda men ändå nakna

varma men vi fryser

älskande och hatande

en del av världen antar jag

Broar utav hopp vi byggt

starkt och tryggt

luftslott av drömmar har vi byggt

vackert men ack en chimär för vårt inre

vi är vackra ,vackra ,men sköra som den första isen

rädda men ändå starka

idag ,imorgon och i evighet

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-10-29 01:21



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Väldigt fin!
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~