Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lielie, jag saknar dig, önskar att du bodde här så vi kunde ses allihoppa.


Lielie, Jag Kommer Gå Tills Jag Hittar Dig



Du är så långt borta från mig hela tiden.
Jag saknar dig för varje sekund som går.
När jag inte är där sitter jag här och lider.
Jag vill vara där du är så jag går och går och går...

Tills jag kommer till dig.
Tills jag får hålla dig.
Då vill jag aldrig mer släppa.
När jag kommer till dig.

Månen som tittar på mig,
Påminner mig om dig.
Ni lyser på samma sätt.
Stjärnorna glänser som dig.
Som dina ögon när du ser på mig.





Fri vers av Kramgalen
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-10-29 16:32



Bookmark and Share


    gulligt smile
den var jätte vacker och det är bra att ha ett mål att mot, och i det här fallet så är det ju din kompis, väldigt bra mål bra bra .
2007-11-11

  Darkness
Fint!
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen