Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skänkte mig din kraft

Du skänkte mig ett leende ,och i den sekunden smälte isen runt min själ ,i den sekunden vågade jag låta tårarna få rämna ,jag vågade bryta låss min inlåsta sorg.

 Du skänkte mig ett leende och i den sekunden öppnades en dörr som varit stängd ,du måste funnit nyckeln och befriat mina känslor på ett ögonblick.

Du gav mig kraften jag behövde för att lyckas fly ifrån min rädslas hårda grepp ,du lät mig få veta att du bryr dig.

För du skänkte mig ett leende ,ett leende som helade mitt brustna hjärta som tog bort min smärta ,du skänkte mig en del av din värme och nu känner jag att världen är en ljusare plats ,att friheten är här.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-29 17:28



Bookmark and Share


  Ellan
denna text var väldigt fin, väldigt vacker..

det är just de att ett leende kan ju göra under..

ha en bra kväll/
2007-10-29

  thyra
text, menade jag :)
2007-10-29

  thyra
En berörande taext. Fint!
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~