Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett allvarligt slut på oktober

Tror det är allvar nu
vindarna känns så där hemsk
allvarliga

Ett par tomma märkesjeans
gick just förbi
med tankarna på hur det skulle
kännas att inte vara ett offer

Vi alla flyr från ett vinterväntansland
köper tillfälliga lösningar av dyrt tyg

Höstdagen är lika vacker som
känslan jag fick efter du sagt hej
Vintern är lika fruktad som
känslan jag fick efter du sagt hej då

Det är dags att gå vidare,
byta färg på ögonen
och låta arvet göra jobbet klart




Fri vers av J P
Läst 392 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-30 14:29



Bookmark and Share


  R-M
Ojva jag tycker om den här!
2007-11-12

  Trubbel
Så många fina formuleringar du har lyckats med i din text! Gillar särskilt det inledande stycket och det här:
\"Höstdagen är lika vacker som
känslan jag fick efter du sagt hej
Vintern är lika fruktad som
känslan jag fick efter du sagt hej då\"

fint skrivet! :)
2007-10-30

  Just Emotions
underbar text..
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P