Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men om du står på huvudet ska jag beundra dig

Det var så länge sedan
stjärnfallen som
du ser på himmelen
rasade.

Det var så länge sedan
du skrev din
önskelista och la
den i hemlighetskartongen.

 


Och så länge sedan
du undrade varför blodet
är så svart när det
rinner på våra kval.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-30 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka