Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du försökte limma ihop mitt spruckna hjärta av glas, men blodet droppar nu från även dina händer. Du


Tiaror av glas,
som skär igenom min bleka hud.
Blod smälter samman genom den vita blusen,
och lämnar ingenting orört.

Äkta tårar av kärlek,
som droppar i såren.
Glas går sönder,
och fan vad det svider i mig nu.




Övriga genrer av Lovesick
Läst 626 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-31 01:13



Bookmark and Share


  joss
Detta gjorde ont att läsa. Den beskrev bra och jag älskar titeln!
2007-11-03

  joss
Detta gjorde ont att läsa. Den beskrev bra och jag älskart titeln!
2007-11-03

  Vitsippa
fint maja!
2007-11-01

  *Camilla*
det gör så ont maja
men imorgon blir vi hela <3
2007-10-31

    ej medlem längre
Aj...Men ibland så svider onekligen livet rätt ordentligt...
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Lovesick
Lovesick