Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu ni.... dyker de här jävla duntäckena upp igen!


SNÄLLA HYRESVÄRD (duntäckets hämnd)

Snälla hyresvärd!
Vill du vara
vänlig, att höja temperaturen
i mitt sovrum!!!

Så jag slipper
att brottas med duntäcket
varje gång
jag kryper intill henne!

Och slippa
värmeutslag
som en biverkning av kärlek!




Övriga genrer av Jan Linderoth
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-31 01:25



Bookmark and Share


  Darkness
Ack ack... ibland är det inte lätt =)
2007-10-31

  Inkarasilas
Ojoj vilka bekymmer, kryp närmare bara!
2007-10-31

  Lyckohäxan Enediel
Hehe...vilken eländig biverkning av kärlek :)
2007-10-31

  Carlita
*ler innerligt*

de här duntäckealsterna ligger mig djupt om hjärtat. äntligen ett nytt att kasta sig över o bädda ner sig i!

hyresvärden måste ju lyssna till detta. värmeutslag som en biverkning av kärlek, ja värre saker kan jag ju iofs tänka mig :)

kär-rar-söt skrivelse om dun i sus o dus

jag ska fixa fram ett nytt duntäckealster snarast :)
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth