Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svårt att sova

Tankarna snurrar

får inte ro

dimman har lättat.

Skogen börjat få liv.

 

Ensam

känslan går genom

ben och märg

till själen innersta rum.

 

Svårt att sova

men ingen energi

vill få ro

i alla tumrum

som skriker

i skärarnde eko.

 

Ger tystnade runt om

en minut

lyssnar

gör mörkret

till min vän

och går åter

och lägger mig.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-10-31 05:45



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ja du förmedlar just det där svåra att göra sig vän med det som \"man har emot sig\". du gör det dessutom på ett mycket läsvärt o vackert sätt !
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson