Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina tårar gjorda av kärlekens ord, saknar dig som i helvete, finner inga ord! v


Jag gråter

Nej
Varje gång jag vaknar och somnar om jag ser samma sak
Dit jag längtar, dit jag vill
Platsen där du som stal mitt hjärta finns
Tappade mitt liv, och märkte ingenting
Försvann där ifrån, och ledsen jag blev
För vad gör man utan sitt liv ?
Vart jag än vänder mig och går finns inget så fint och inget nytt
Ser bara samma vackra efterlängtade plats
som finns så långt bort
Så jag gråter stora floder av mina mörka tårar
Som aldrig torkar, utan finns alltid med
Måste tillbaka, finna mitt liv och le igen
Innan jag lämnade dig, sa du en mening som förföljer mig varje dag och natt

- I\'m crying .

Dina ord blev som fast klistrade rakt framför mina ögon
Kan aldrig sluta tänka på dig
Du är alltid med mig, och jag kommer alltid minnas dig
Men så långt bort, så kallt
Orkar inte vara här utan dig
Innan jag vände bort min blick

- Me to ,

Ditt namn jagar mig dag och natt
Det här blir som en enda stor kärleks roman , full av oendlig kärlek och kall död
Låt mig finnas hos dig
Dom måste bara mig låta mig vara hos dig

Avslutade meningar söker ett slut , söker mig tillbaka till kärlekens knut
Försöker hitta en stig som leder tillbax
Till ett land av solsken, berg och hav
så vackert så fint, det var länge sen
eller ej, bara så långt bort från mig



/ Sabbe .




Fri vers av Knocking
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-31 15:03



Bookmark and Share


    Hycklaren
Vi är många som längtar, och saknar

Härligt känt
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Knocking
Knocking