Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista rebellen

 

 

nu

 

 

 

 

när de sista melodierna tagit slut

tystnat ut i natten

är det bara vi två kvar

 

Ett steg

två hjärtan

fyra ögon

och så börjas det

ibland tappar jag uppfattningen

och undrar om du ser

att himlen ovanför gråter

 

Den sista rebellen vandrar

som om dagen var

lika borttappad

som mina fingrar

i dina

 

Och så ögonen

blåa som fastnade i mina

mitt ute i ingenstans

inga ord

bara oskyldigt mörker

 

Och tankarna

utspridda som småtomater

rullandes fram över Kungsbacka station

tanken slog mig,

tiden,

jag missade nog bussen

sista bussen hem

 

och såhär i efterhand önskar jag att

jag sluppit gå ensam

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av SMLU
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-31 19:13



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Vemodiga tankar om ett ,definitivt, farväl till något......... Fint snidat !
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

SMLU
SMLU