Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


om jag kunde ..så skulle jag ta din ledsamhet
och förvandla den till glädje ...i ditt liv..




Fragment av ett liv...

 

 

 

Springer från ett hav till annat
från flyget till tåget

samlar i mina händer små månar av sorg
sprider sedan dem på den stora stranden
medan jag dansar på festivalen av dem
som jag älskat

Går via grottor som är täckta med legendariska blommor
badar i bäcken som är täckt med nattliga suckar av liljor
och drunknar i önskemål av omöjlighet

men när jag vaknar
finner jag mig ensam på ett stort vitt papper
precis som en droppe av bläck
som föll oavsiktligt från ett mystiskt bläckhorn


I början var din kärlek
Nej!!

I början var den delaktig
i den genomskinliga tystnaden

I början var det
den impulsiva söta hösten

redan i början fanns separationen
men sedan uppfann vi berättelsen
och skrev scenario av längtan i boken av illusioner


I början var det att likna med döden!!
förgäves kämpade vi mot den
med poesi ,gråt, tårar under febriga nätter


Du, kvinnan
av kvicksilver

Övertyga mig att jag verklig
att vi delade med
varandra

Du, omöjliga kvinna
Ge mig pånyttfödelse

Du, omöjliga kvinna
Ge mig ett födelsecertifikat

för att förstå

döden..




Fri vers av issac.a.m
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-15 14:52



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
Speciellt förtjust i meningen; "men sedan uppfann vi berättelsen
och skrev scenario av längtan i boken av illusioner" Vacker är berättelsen i ett luftslott - men livet består av illusioner. Bland dessa blir en del bestående. Det är de som utgör verkligheten.

Framtiden tillhör dem som inte har tappat sina illusioner :)
2010-07-15

  Suzy med punkterna
Mycket starkt och känslomässigt...
2010-07-15
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m