Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sångtext


det knackar på dörren

det knackar på dörren till vår stuga
vem är det som hälsar på ikväll
vad är det han håller bakom ryggen
pappa han verkar inte snäll

han säger han kommer med en hälsning
från en som har väntat länge nog
till den som lovade att stanna
men sen bara packade och drog

det knackar på dörren till vår stuga,
det står tre kvinnor utanför
och dom tänker inte vända hemåt
förrän deras krav har vunnit gehör

dom tigger om pengar ur min ficka,
dom kräver mej på allt jag har
dom måste ha mat till sina ungar.
dom säger att jag är barnens far

det knackar på dörren till vår stuga
vem kommer och hälsar på hos oss
han har nånting svart och grymt i blicken
jag tror att han tänker börja slåss

det är en av maffians gorillor
Jag tror att jag anar vad han vill
Det är nåt jag inte borde veta
men som jag ändå känner till

det knackar på dörren till vår stuga
vem kommer till oss och hälsar på
jag tror han tänker bryta upp dörren
pappa hur kan han göra så

han håller en väska bakom ryggen.
han bär på min mörka hemlighet.
han kommer att krossa våra drömmar
han bär på en bomb det är allt jag vet




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Anders P VIP
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-05-02 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP