Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är bara en del.


Några timmar på en måndagmorgon när vi pratade i poesi


D
et starka ljuset sticker
i ansiktet
och jag gråter
riktigt hysterisk på
en gammal skola.

Vi spärrar av tre rum
för att prata om
oss två.
Jag kan inte sluta
gråta och skaka och tänka
så du håller om
min kropp för att den
inte ska falla isär.

Och för att inte alla
andra ska
försöka se igenom mig
så dämpar jag
mina snyftningar
mot dina axlar.

Du tillåter mig
inte att luta
mig mot väggarna.
För det är tydligen
dig jag ska luta mig mot.
Och jag erkänner,
det är mycket bättre
att vara ledsen i
din famn än
i en bil på väg hem.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-31 23:21



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Mycket bra skrivet, inte minst slutraderna!
Ingvar
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka