Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även fast din beröring gör ont ibland älskar jag ju den över allt annat

Och där sitter
jag och svider
medan du
blundar på.


Där ligger
jag alldeles ensam
på månen
alldeles utan.

 

 

(Du vill inte höra
mina klagorop,
du vill inte höra
mina tårar som
droppar mot
stationsteglet.)

 

 


Och jag vill
nog inte höra din
röst eller
känna dina händer.



För du vet.

 

 

 

Dom skadar mig.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-31 23:28



Bookmark and Share


    BABYSTAR
Det här var bra o:
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka