Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOPPSAN?

Och jag ville krossa det
mönstrade glaset
som satt i dörrfönstret
och skära i trappan
med det.

Men jag kände ingen
ilska längre utan
jag stod bara ute i regnet
och skämdes.


Det fanns ingen tillbakaväg
för dörren gick i lås
när jag stängde den.

 

 

Så jag fick springa i
det blöta gruset
till en annan ingång för
att sitta och vara tyst med dig.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-31 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka