Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där finns inga skuggor





I mitt lilla kapell lyser lampans sken så mjukt
där finns inga skuggor alls ingen oro mer

I mitt lilla kapell hörs musik från fjärran land
den lindar in min oro dit oron funnit hamn

I mitt lilla kapell finns mjuka ord som sägs
till att landa i mitt hjärta så att lugnet återfinns

I mitt lilla kapell samtalar jag och du
om allehanda ting allt som hör livet till och så

I mitt lilla kapell som är inombords hos mig
välkomnar jag dig


där du är du & jag är jag






Fri vers av sunnanvind
Läst 390 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-01 00:26



Bookmark and Share


    snöö
En härlig plats du har funnit inom dig som tycks skänka glädje och trygghet. Fin text
2007-11-09

  Thommy
Du beskriver så vackert att det inte behövs stora pråliga byggnader för att finna inre frid. bra skrivet.
2007-11-06

    Lindizz
mycket fint skrivet.
2007-11-01

  Gawain
En dikt jag tar till mig. Tycker om tanken med tapellet, det där stilla, tyst sakrala. Dit vi vänder oss för vägledning och ro, där vi finner oss själva.

Otroligt bra slutrad. Mycket fint!
2007-11-01

  devilsangel
I mitt lilla kapell...Låter så varmt och tryggt ...Och man måste nog förtjäna en plats där. Så fint du skriver om ett starkt band, ett band som verkar ha överlevt allt. *bokmärker*
2007-11-01

    Maria Malm
Rofyllt om det inre rummet.
2007-11-01

  glittertindra
verkar vara ett vackert vänskapskapell
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind