Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avgudabild

det är
den där
känslan

den varma

som när barnet
plötsligt somnar
i din famn

som kommer till mig
på morgonen
när novemberdimman

omfamnar
allting
precis innan solen
gått upp

---

under många år
gick jag med en bok
fylld med dikter
i rockfickan

en avgudabild

orden
skrivna av någon
som för länge sedan
förlorat
sina ord

men orden
hittade mig

och vilar
i min famn




Fri vers av mgns
Läst 321 gånger
Publicerad 2007-11-01 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mgns
mgns