Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samhörighet


ENSAM:

Nu är du borta
Så en bit av mig
Denna samhörighet
Så tyst utan dig.
Vad har jag att välja?
Liv eller död?
Jag väljer livet
men jag känner mig så spröd.
Så ensam,ensam utan dig
Ej längre kunna dela med mig
Känslor utan dig.




Övriga genrer av marie persson
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-11-01 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson