Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
borta


MIN TRO

Min tro är så stark
Den når upp till molnen.
Till himmelen ovanför
Min tro är så stark
att jag vet att du ser mig
Tänker på mig.
Lika stark som jag ser dig.
Du finns där ovan
Skillnaden är
att jag finns här!




Övriga genrer av marie persson
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-01 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson