Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Vackra

du vackra med vingar
svep om din styrka i min närvo
när jag tappar luft och mark

du vackra med vingar
skydda min själ
när jag är vilsen och rädd

du vackra med vingar
med gyllende hår och vackert klädd
håll om mig när mörker speglar min själ




Fri vers av Lindizz
Läst 412 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-11-01 12:27



Bookmark and Share


  issac.a.m
Härlig..
2007-11-04

  Lilla My* VIP
En mycket vackert målande ängladikt**
2007-11-03

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fin ängladikt!
2007-11-02

    Cajsa
Fint skrivet, kram
2007-11-01

  Freeman
*kramar*

tack för en helt underbar dikt, att läsa, innan helg och annat
2007-11-01

  Mats Henricson
Dina ord känns som mjuka sköna smekningar, man vill komma nära dig................
2007-11-01

    sunnanvind
Håller med Devilsangel här...mycket fint!
2007-11-01

  devilsangel
just vad änglar gör...fint skrivet!
2007-11-01

    Maria Malm
Vilken vacker ängladikt!
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz