Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skulle göra vad som helst för att få krama om dig, en sista gång. Skulle kunna döda alla som försöker stoppa mig på min väg till lyckan, till dig. v


Du läker mina sår

Du läker mina sår, även om det bara varar för någon minut
Det är det underbaraste jag någonsin känt
Och vid det tillfället vi skiljs åt, jag lovar jag kommer aldrig vara den samma

När jag är tillsammans med dig
Känns det som vi är hjältar, även om det bara varar för en dag
Jag känner mig alltid så stark tillsammans med dig
Men det som är menat att vara, vi ska inte vara tillsammans

Därför placerar dom oss så långt bort från varandra
Så vi kan varken se eller höra varandra
Vi blir svaga och sårade
Och det finns ingen i min närhet som kan läka dom åt mig

Jag blöder och det svider
Det ända jag kan göra är att tänka på dig
Kan inte längre le, eller skratta
Jag försöker sova bort min tid
Men även där slipper jag inte undan
Ser bara ditt ansikte, drömmer om att vi får vara tillsammans igen
Att det finns ingen som hindrar oss, och ingen som försöker stoppa
Men det är alltid bara en dröm




/ Sabbe.




Fri vers av Knocking
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-01 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knocking
Knocking