Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lämna mig inte ensam hemma...


Bakom din rygg


Ta min hand
Ta den för att jag älskar dig

Låt mig hjälpa dig
när du mår som dåligast

Ge dig inte iväg igen
Stanna i soffan med mig

Jag älskar egentligen att massera din rygg
fast jag suckar när du ber mig.

Jag gillar att hämta saker till dig
fast jag blir butter när du frågar.

Jag vill ta ifrån dig din barndom
och sätta den på mig

Jag önskar att jag inte vart en sån hemsk syster
Jag vill ta all din smärta ifrån dig

Jag vill att du skall vara hemma på kvällen
Jag vill inte att du ska dricka
Jag vill att du ska äta
Jag vill inte att du ska vara arg,
även om det aldrig är på mig.


Vet du vad jag vill,
Jag vill ligga jämte dig och skratta av trötthet.



Bara för att jag älskar dig
Bara för att du är min stora syster
Bara för att jag inte vill att du skall lämna mig.




Fri vers av Mone
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-11-01 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mone
Mone