Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rotat mer i min låda med små textlappar från förr....


Leva i nuet

Nu
finns
inget mer

framtiden
döljs i dunkel

onämnbar
skuggad
utan hopp

mina nu
rymmer
ingen framtid

håller hoppet 
om att klara
också
denna dag
fram till
natten

i morgon är
en annan dag

90.07.03

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-04 00:07



Bookmark and Share


    Maria Malm
I morgon är förhoppningsvis en annan dag..
2007-11-04

  Michaela Dutius
Stark text om vikten av det allra svåraste- att leva i nuet.
Den berör.
tar den till mig!
2007-11-04

  Erik L
Fin, vacker och koncentrerad dikt. BRA!
2007-11-04

  Maria Zena Viklund
ja i morgon är en annan dag får mig oförtippat att tänka på någon, var det christer Björkman*ler* nej usch det glömmer vi.

vackert!!
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman