Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den beskrivning av emotionell reaktion


Mellan världskrigen

Du sa att du talade sanning.
Du sa att du höll tyst.
Du sa att du var att lita på.
Du sa att du aldrig dömer.
Du sa så jälva mycket




Fri vers av Fyrhed
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-01 19:50



Bookmark and Share


  jimmy welleby
YEA! Välkommen Pelle! Skönt att ha dig här. Blir ett bra komplement till ditt bloggande gissar jag. Och jag håller med nedanstående. Vissa säger för mycket, jag litar mer på den tysta sorten nu för tiden:)
2007-11-01

  Just Emotions
vissa säger lite fööör mycke,, kanske...
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Fyrhed
Fyrhed