Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Solen lyser varm och go,
det är synd att du så långt bort ska bo.

Hoppas du fått sova gott,
själv är jag ute i blåsten och besväras ej av knott.




Övriga genrer av hjortfot
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-11-01 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot