Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sweet and crazy

In my sweet mind,

in my crazy dreams..

I can´t escape anywhere.. 

This sweet and crazy are all in one.

You keep taking my breath away,

and I still wonder how you do it. 

I´m lost...

I´m stuck...

I´m under your spell.... 

LOVE

 




Fri vers av hjortfot
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-06 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot