Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kunde ni...

Hur kunde ni….

 

 

 

Det satt en FÅGEL högt upp i ett träd & kvittra.

Den tystnade samtidigt som vi slutade fnittra.

 

Jag skakar av skräck där jag fasthållen & under knivhot får din PENIS uppkörd i mitt ansikte.

Ni brydde er inte om att vi bara var barn som var i skogen & lekte.

 

Vi var glada precis innan med nyplockade SMULTRON i handen.

Vi skrattade, lekte & höll varandra i handen.

 

Jag minns efteråt hur min ena STRUMPA envist åkte ner.

När jag gick hemåt så bad jag gud att hoppas ingen mina torkade tårar ser.

 

Idag minns jag att dina ögon var BLÅ.

Och om vi skvallrade ni våra familjer skulle flå.

 

Ni hade en FLASKA med er som fick er att bli skumma.

Ja den gjorde er elaka & dumma.

 

Jag somnade ofta med min LAMPA tänd.

Låg med ansiktet mot dörren vänd.

 

Jag lekte oftast nära vår BALKONG med mina vänner sen den dagen.

Osäker & rädd efter att blivit oralt våldtagen.

 

 

  • Linda Elvin



Fri vers av hjortfot
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-14 14:19



Bookmark and Share


  Amari
Fruktansvärda bilder
frammanar denna grymma text.
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot