Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cancerångest

Strupen snörs åt,

rösten kvävs av gråt.

 

Ångesten kryper tätt intill,

den känslan jag får när rädslan slår till.

 

Hur mycket ska jag orka,

hur många tårar ska jag behöva torka.

 

Ovisshetens tid är svår, oavsett sommar,

höst, vinter eller vår.

 

Givetvis målar jag upp Fan på en gång,

börjar sen fundera på min begravningssång.

 




Fri vers av hjortfot
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-09 14:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Få saker är mer förknippade med ångest än cancer, en ångest som dessvärre ofta döljer att cancer idag är en botbar sjukdom.

Du fångar det väl!!
2019-11-09
  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot