Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ge inte upp pappa

Ge inte upp pappa 

 

Jag är inte redo för att säga adjö, 

vilket betyder att du får inte dö.

 

Jag har bara en pappa, 

ett begrepp som jag inte vill tappa.

 

Kämpa nu med näbbar och klor, 

tro på högre makter även om du inte tror.

 

Tillsammans ska vi besegra din cancer,

därefter njuter vi av livets alla chanser.

 

Linda Elvin Björkman 2020




Fri vers av hjortfot
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-26 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot