Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt mål

Mitt mål i livet var att bli 18 år.

Det har kantats av själsliga sår.

 

Efter 18 så tänkte jag okej två år till.

Jag valde att ge livet en chans för att jag vill.

 

Nu har jag dubblat det med ett antal år.

Jag tar en dag i taget & njuter nu av årets vår.

 

Åren har överlevts gång på gång.

Många tårar men även skratt & sång.

 

Linda Elvin Björkman 2020




Fri vers av hjortfot
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-24 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot