Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite busig

Jag talar jämt om mina egna bekymmer

och när andra talar till mig om sina,
så ignorerar jag ofta vart enda ord
och improviserar sedan en öm rad


Jag har alltid tyckt om att känna mig
lite busig

därför gör jag ibland som jag brukade göra
som barn

- går och lägger mig utan att borsta tänderna.




Fri vers av Venkis
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 05:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Venkis