Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stockholm vräker ut ljud över tillvaron vare sig jag ville eller ej. Ibland blir det bara för mycket


08 överslag


Hastig
inbromsning
mot torterad
hörselgång med
högtalarröst
på tjutande däck

Neonblink
rullar och tittar bort
försöker hålla
storstaden kort

Omkullvräkt av
vindlande synapser
darrande mot kylig asfalt
ljudomsluten
betonggjuten
storstadsskjuten

Vacklar
tacklar
backar

Raspande naglar
mot tapet
centrifugerar
i spinn
låt mig slippa ut
innan
jag kastas in

07.11.06

 

Försök gå genom city och längst Drottningholmsvägen får du se...

 

 

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-06 10:48



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Turbulent och pulserande, precis som trafiken är...... Bra !
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman