Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hittade dikter på datorn, fattar inte varför jag itne lagt upp dom, så gör det nu :)


Dina ögon


Jag ser att du ser på mig.
Men jag kollar ner.

Dina ögon är lika blanka som en spegel.
Jag vill itne kolla upp.
Jag är rädd för vad jag kommer att se.
För vad du ser.

För vem jag blivit.
För den jag är.




Fri vers av Mone
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 11:47



Bookmark and Share


  Gustaphsson
Vacker :)
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Mone
Mone