Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där du vilar

Står där i mörkrets kyla
ser på de vackra ljusen
känner ett lugn som kallar

Tänder ljuset där jag står
bland mörker och ljus
min ängel du vilar här

Lyssnar till tystnaden
andas luftens frihet
tänker att du ler nog nu

~precis så som du alltid gjorde~

Ljuset värmer alla minnen
tillsammans med mina tårar
där tiden stanna för nuet





Fri vers av Lindizz
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-02 19:24



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Åh! tiden vcärmen och ljusetg!.... det är ju du det!!.... så lite applåder!.-.
2007-11-14

    Maria Malm
Att låta sig värmas av de ljusa minnena är viktigt. Fint skrivet.
2007-11-03

  Lars Granlöf
Där nuet ligger under lågan
även om kylan kan skap mörker
så är ängeln vilan.
2007-11-02

  nettizen
Trösterikt.... tända ett ljus, minnas och framförallt att kunna minnas med glädje. Vackert skrivet!
2007-11-02

  Betlehemsstjärnan VIP
jag rycks i all fall med lite i denna vackra smärta//B
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz