Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vag önskan...

Ibland bara...
ibland har jag...
........Hmm....

En slags vag önskan...

om att DU
ville URSKILJA MIG

då kunde VI
tala kroppsspråk

Ibland




Fri vers av Charlotte Blombäck
Läst 309 gånger
Publicerad 2004-03-14 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Blombäck
Charlotte Blombäck