Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med mina många års livserfarenhet finns frågan kvar


Allt eller inget

leva ett liv i vakum,
lugnt som grannens,

utan efterskalv efter jordskrev
lugn utan en minska våg på havets yta

eller som ett jordskrev
storm på havet

valet är mitt




Fri vers av Nic
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-03 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic