Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har lagt in information om dagens vernissage vid utställningarna här vid poeter


vernissagedagen


trots ett hostande barn med virus
och en ofta avbruten nattsömn
kliver jag upp på morgonen
pigg och fylld av energi
förväntansfull

det är konstigt
och lite skrämmande

vad gör mig så glad och hoppfull




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-11-03 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP