Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tända ljus

Tänder du ljus
för mig
nu

Denna tid
då gränsen
mellan världarna
förskjuts

Naturligt möter
livet sin död
ger oss
mörker
vila
stillhet

Försöker inte
hålla kvar

Vi människor
tänder ljus
för de döda

Men jag vill tända
mina ljus för dig

Du lever
men utanför
min värld

Så låt oss
tända ett ljus
för varandra

Tacka för det vackra
och glömma det andra
när vi lämnar varandra

 

07.11.03

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-03 11:13



Bookmark and Share


    Maria Malm
Vackert om att tända ljus för varandra.
2007-11-04

    Nattviol
du har så rätt!
de döda bryr sig inte
men ett ljus för någon
som fortfarande finns
här bland oss...
klart att det är så
det ska vara!

tack för påminnelsen

: )
2007-11-03

    Lindizz
mycket vacker
2007-11-03

  aftermath
kan bara instämma i riel´s kommentar nedan
2007-11-03

    ej medlem längre
En annorlunda alla helgons ljuständning verkligen men ack så bra skrivet!
Idag tycks vara en dag av allvar på många sätt...
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman