Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårflod

Du plockade mina kronblad.
Du knäckte min stjälk.

Men min stolthet skjuter
nya skott igen.




Fri vers av Stjärnöga
Läst 609 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-11-03 11:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert och starkt.. :)
2014-05-03

  ResenärGenomLivet VIP
WOW...den gillar jag...
2013-01-25

  Mow Dean VIP
Styrka.
2011-09-29

    EMITSTI
Bokmärkes på en gång:) Fantastisk:)!!!!
2007-11-15

    Brell
Styrkegivand läsning. Tilltalar mitt inre.
2007-11-03

    Issand. VIP
perfekt med rubriken

snyggt
liite tråkig annars kanske
men det blev bra
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga