Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tankar vilar hos er

jag tänder ljusen för er
för de gånger ni fanns här
låter min själ landa en stund

låter ljusen brinna
för värme och tanke
när minnen belyser

ljusen brinner i mörker
känner frid där ni vilar
där i en annan värld ni nu är

känner saknad och värme
som infinner mitt hjärtas tår
där ni nu vilar på varsitt moln




Fri vers av Lindizz
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-03 12:44



Bookmark and Share


  aol
o så vackert gråter
2008-01-28

  Lasseman VIP
Oj!..Oh!.. öh! .. mållös..! applåder i massor
2007-11-14

  issac.a.m
Så vackert..
2007-11-04

    Maria Malm
Vackra rader om tankarna som finns hos de som en gång fanns.
2007-11-04

  Tina Q
Just nu spelar jag faktiskt \"Låt mig få tända ett ljus\" och när jag loggar ut ska jag promenera till kyrkogården och tända ett ljus i minneslunden för min mor...
Din text passar in perfekt...
2007-11-03

  Michaela Dutius
vacker eftertankedikt om dem som en gång fanns...
2007-11-03

  nettizen
söt och värmande text. Gillas!
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz