Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärta bultar så intensivt att det snart kan sprängas... och glöm aldrig hur jag älskar dig .....




Min puls..

 

 

 

 

 

 

Min puls
bokstaverar
några få stavelser


.. .. .. ä..l..s..k..a..r.. .. .. d..i..g..

 

 


Till den
som undervisar mig i passion
med hastighet ifrån ögonblick av tiden


Till den
som planterade månar i min själ
och visade mig hur man smälter av längtan

lärde mig
och blev expert i professionalism av galenskapen

 

Till dig
med ren kärlek
och en bukett av jasmin

 

älskar dig

.

.

.

galet




Fri vers av issac.a.m
Läst 331 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-05 23:01



Bookmark and Share


  wildrose
Så ska kärlek vara.
2010-08-07

  firefire
crazy in love..där fick du in en hel del passion och längtan igen,vackert och känsloladdat,fyllt av äkthet känns det som..
fint diktat!
2010-08-07

  SagaArt VIP
Vacker kärlek
2010-08-06

  Suzy med punkterna
Lika galet som du skriver din poesi...underbart
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m