Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låter tystnaden tala

Utan ord

viskar känslan

där ovan oss

låter stjärnorna lysa

med mjuka tankar

intill 

hjärtat.

Utan ord

låter stjärnorna tala

vårat spåk

så varsamt nära

intill

ödet.




Fri vers av Lindizz
Läst 269 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-03 17:21



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Åh! precis som jag!! som alltid lysnar på stjärnornas visdoms ord!! i framtiden blir det dina så sköna poesi ord.. sköna du!.. kram.. applåd
2007-11-14

  devilsangel
Ibland säger tystnaden mer än ord..vackert...
2007-11-04

    Maria Malm
Ljuvligt. Ibland behövs inte orden, när man kan låta tystnaden tala.
2007-11-03

  Vilsen Annette-hittar vägen
Så ljuvligt
så härligt :)
2007-11-03

    sunnanvind
Ibland behövs inga ord...Vackert!
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz