Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skänk ett leende till någon annan





Låt oss ta vara på livet vi har att leva
så att livet känns levande här och nu

Låt oss vårda våra relationer till andra
men glöm ej bort att ha famnen
öppen för andra människor på vår jord

Mota bort misstänksamhet som skadar
underminerar och sårar
ge istället förtroende och tillit

Skänk ett leende till någon annan
ett vänligt ord som värmer någons hjärta
inget annat är så gott att få

När så din levnads dagar nått sitt slut
kan du se tillbaka på ditt liv
att du vårdat gåvan du fick en gång

Leva älska och ge av din kärlek








Fri vers av sunnanvind
Läst 425 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-03 17:49



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
En härlig uppmaning att ta till sig av och ha som rättesnöre i livet, bravo!
2007-12-03

  Fredrik Stillesjö
Hej sunnanvind!

En kärleksförklaring till livet. Jag skriver under! Hälsar Fredrik
2007-11-08

  issac.a.m
tankar, känslor och smakar på ord och vackra rader..
2007-11-04

  devilsangel
Vackra ord och tankar från någon med ett stort hjärta, fyllt av kärlek och empati..
2007-11-04

    Maria Malm
Varmt och positivt!
2007-11-03

  Lena K Nilsson VIP
Tänkvärt och fint skrivet!
2007-11-03

  Ronny Berk
så finstämd poesi om vänliga ords leenden; om relationer människor emellan...vackerheter...ja...
2007-11-03

    Lindizz
så väldigt fint skrivet, tänkvärd. Ett leende kan säga så mycket. Kram*
2007-11-03

    JJ VIP
Låter som en god livslinje att följa!
Man önskar att man kunde stå där öppen och givande av kärlek, tacksamt tagande av densamma! Fin dikt! Mvh. JJ.
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind