Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar på mitt hjärtas mördare

Väntar in tomheten

Väntar in sorgen

Väntar på meddelandet
som ska bekräfta din bortgång

Rädd för framtiden

Tiden som jag planerat
så där detaljerat och perfekt
vi skulle vara så lyckliga

JAG skulle vara så lycklig

Du är mitt förflutna

Du är min framtid
trodde jag





Fri vers av caraa
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-11-03 23:15



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Det värsta som finns, största smärtan som finns, är att förlora någon man älskar... Någon man aldrig vill släppa taget om..
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa