Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortsättning


Älskade vän

Jag har kommit fram till, jag saknar dig inte mer som jag brukade
men jag saknar den du var
saknar känslan innom mig när jag var med dig

känslan av trygghet
känslan av glädje
av uppskattning, av kärlek

men, jag vänjer mig
det har nu gått ett år
ensam och rädd


att du kunnde behandla mig så
förstår jag inte
förtränger

ännu trampar du på mig när du får chansen
men varje dag
växer jag starkare

men ibland
gråter jag ändå
tänker på döden

jag hoppas du ångrar dig
och så hoppas jag
att du blir lycklig




Fri vers av R-M
Läst 532 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-16 20:40



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Innerligt äkta framfört med ett slut som verkligen andas kärlek, för det måste ju vara just att vilja den älskades högsta lycka.

Fint!
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

R-M
R-M