Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har kärleken för värde idag

Sen är sen nu är nu
tiden är ju både sen och nu
Väljer själva fattar du

Vi gör valen för stunden
men utgår kanske på rutin
Eller en spontan känsla
efter lite vin
Hur blir vår framtid om barnen
inte har respekt nu
Många ser inte hur barnen mår
Gör du

Låter känslorna styra oss
än hit än dit
Som ett polskt luder med
höga klackar
Har glömt bort hur man tackar
Som tycker att livet med all rätt bara är skit

Tar inte ansvar för valen
Skyller på omständigheterna
när man blir galen

När ska Guds ängla armé komma
och sjunga bort allt det fula
Rena vår trasiga värld
som vi sönder strula

Ett ord som ska bäras i all tid
är KÄRLEKEN
Ett ord som i dag rockar fett
På mormors tid rodnade man
och pratade om vett och etikett
Vad har kärleken för värde idag just nu
Ja det väljer man ju själv
Fattar du





Fri vers av Spirit
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-11-04 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit